De ce noi

Vă oferim
servicii complete de marketing

Suntem mândri să-i ajutăm pe clienții noștri să crească și să prospere. Și ne bucurăm de relațiile pe care le construim de-a lungul drumului parcurs împreună.
Ne apropiem de fiecare proiect cu scopul de a-l realiza cât mai bine posibil. Ne iubim compania, ne iubim munca și iubim satisfacția de a-i face fericiți clienții noștri.

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri cele mai bune servicii de proiectare și design, care să permită obținerea de rezultate măsurabile.

Viziunea noastră

Prin competență și profesionalism vrem să-i facem pe proprietarii de afaceri să înțeleagă că dezvoltarea unui website nu este o cheltuială inutilă ci o investiție care poate să le ducă afacerea la nivelul următor prin atragerea de clienți din mediul online.

Căutăm coleg/colegă!

Ești interesat să lucrezi în echipa noastră?

Ești pasionat/ă de marketingul pe rețelele de socializare? Ai o inspirație debordantă care te face să faci postări memorabile? Ai un ochi de artist și minte de copywriter? Atunci vrem să te cunoaștem ca să îți povestim despre echipa noastră. Suntem pasionați de ceea ce facem, deschiși la nou, foarte buni la ceea ce facem și super-fun!
Nu e necesar sa ai experiență în domeniu ci trebuie doar să vrei să înveți, să fii responsabil/ă și organizat.
Și încă ceva: munca ta se poate desfășura foarte bine de la tine de acasă!

Dacă ești interesat/ă lasă un CV mai jos.