Web site-uri și magazine online cu design personalizat

Ne mândrim cu calitatea, atenția acordată detaliilor și cel mai bun suport pentru clienți pe care îl veți experimenta vreodată … toate acestea păstrând totul la un preț accesibil. Acesta este ingredientul special pe care îl punem în fiecare serviciu pe care îl oferim. Pentru noi, nu este important doar rezultatul final, ci și pașii pe care îi facem pentru a ajunge acolo, modul în care te putem ajuta pe parcurs și după ce site-ul tău va fi lansat.

Un site web trebuie să fie mai mult decât o apariție frumoasă. Trebuie să reflecte în mod clar obiectivul tău de afaceri, să fie intuitiv și ușor de utilizat. În lumea mobilă de astăzi, trebuie să fie afișat și să funcționeze perfect pe toate dispozitivele.

Ce îți oferim

Scopul oricărei afaceri este să atragă cât mai multi clienti, și să vindă cât mai mult. Un website bine realizat poate asigura succesul unei afaceri.
Noi vă construim website-ul pe o platformă usor de aministrat, și care asigură afișarea corectă indiferent de dispozitivul de pa care este accesat.

Este adevat că puteti folosi unelte gratuite pentru crearea unui site cum ar fi Google website builder, Blogger, Wix si multe altele. Dezavantajul acestora este ca vor fi create pe un subdomeniu, precum mybussiness.wix.com, unde vor avea vizibilitate redusă. Dacă veți avea nevoie de funcționalități mai specifice, probabil ca nu vor fi foarte ușor de implementat.

Încrederea utilizatorilor se câștigă în timp, oferind de servicii de calitate. De aceea atunci când realizăm un site web încercăm să-l facem cât mai atragator și ușor de utilizat pentru clienti. Elementele de design, marketing si SEO sunt folosite astfel încât să vă aducă cele mai bune rezultate.

Înainte de a începe realizarea unui proiect, echipa Multiseco își dorește să  intelegă toate nevoile clientului. Fiecare website este unic în felul lui, iar asta garantează o diferențiere a brand-ului afacerii. Suntem atenți la toate elementele grafice dar și la ultimele reguli de buna practică în web design.

Retelele de socializare sunt un mediu propice in care puteti atrage clientii. De aceea toate site-urile realizate sunt bine integrate cu cele mai cunoscute rețelele de socilaizare. 

Un magazin online este un proiect destul de complex, a cărui realizare implică o bună cunoaștere a viitoarei afaceri. De aceea înainte de toate vrem să înțelegem ce vei vinde, cărei piețe te vei adresa, care este concurența în domeniu și nu în ultimul rând ce strategii de marketing vei folosi.

Deosebit de importantă este alegerea platformei pe care se va construi magazinul online. Aceasta trebuie să fie robusta, fiabilă și ușor de administrat. Noi am ales să lucrăm pe platformele Woocommerce și Opencart, în funcție de numărul de produse vândute dar și de preferințele clientului.

Pe lângă un magazin online rapid și fiabil veți primi și instrumentele de marketing necesare pentru a atrage clienții și a face vânzări imediat după lansarea magazinului. Integrarea cu platformele de Social Media, campanii de remarketing, cupoane de reducari, prețuri promoționale, urmărirea coșului abandonat sau campaniile de email marketing sunt doar câteva din instrumentele de marketing pe care la veți primi odată cu magazinul online.

Odata terminat si lansat in productie, are nevoie de update-uri permanente pentru a fi in pas cu dezvoltarea accelerata a tehnologiilor online. Fiecare proces de update este pregatit printr-un back-up, astfel incat sa nu se piarda informatia. Ne ocupam de mentenanta site-urilor clientilor nostri de peste 10 ani, asa incat tu sa te ocupi linistit de business, fara grija site-ului.

Ne asiguram ca odata ce un site pe care il administram este online, va ramane in permanenta online.

Putem face reeditari ale unui site existent, sa adugam module si functionalitati noi sau sa facem un re-design complet pentru site-ul tau.
Oferim servicii de hosting, email, asistenta in instalarea aplicatiilor de monitorizare a traficului, centralizarea datelor, rapoarte si analize periodice ale informatiilor vizitatorilor site-ului.

Ce costuri presupune mentenanta unui site? Costurile de mentenanta sunt calculate in functie de numarul de ore la care lucram la site, conform unor pachete personalizate. Nu platesti nimic in plus daca nu este necesar sa lucram la site mai mult decat este prevazut intr-un contract.
Datorita experientei noastre, ne asiguram ca toate sunt facute bine din prima pentru ca tu sa nu iti risipesti banii si timpul.
Iata cateva dintre avantajele oferite de colaborarea cu Digital Craft.

Pentru a avea site-ul disponibil in permanenta pentru clientii tai, este important sa ai un hosting de calitate. Colaboram doar cu echipe profesioniste de hosting. Deoarece oferim suport in aceeasi zi pentru orice problema aparuta, garantam ca site-ul si emailul tau vor fi tot timpul functionale.
Alegand hosting de calitate, te asiguri ca nu vei avea costuri mari pe termen lung. Nu trebuie sa iti faci griji ca vei pierde clienti datorita faptului ca site-ul si emailul nu vor functiona.

Totusi, daca apare vreo problema, iti suntem tot timpul la dispozitie pentru remedierea ei in cel mai scurt timp. Suntem implicati in fiecare zi pentru orice situatie aparuta care iti poate afecta afacerea.

Nu te uita doar la cat costa un pachet de hosting pe luna. Ia in calcul si probleme ce pot aparea si iti pot afecta afacerea. Pentru cativa lei in plus pe luna te asiguri ca nu vei pierde clienti datorita unui server cazut.

Nu trebuie sa iti bati capul cu baze de date sau alte informatii tehnice pe care sa le stapanesti pentru a avea un pachet de hosting separat. Ne ocupam noi de asta.

Clientii nostri sunt multumiti pentru că site-urile pe care le administram sunt tot timpul online.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri